Gelderland – Rhederlaagse Meren
Gelderland – Rhederlaagse Meren

Gelderland – Rhederlaagse Meren

Lekker uitwaaien, fietsen, wandelen, het water bedwingen middels een boot of surfplank of gewoon lekker onderuit zakken in je strandstoel op ons privéstrand; kortom de tijd nemen om de vrijheid te ervaren. Pure Vakantie!
Ter info: Op dit moment is er een renovatie gaande op het park.

Ervaar de vrijheid op Recreatiepark en Jachthaven Rhederlaagse Meren. Je kunt verblijven in diverse accommodaties geschikt voor een gezinsvakantie tot een familieweekend. Er is een keuze uit chalets en stacaravans tot 6 personen. De accommodaties zijn voorzien van een open keuken en een ruime eet- en zithoek. De badkamer is voorzien van een douche en toilet. Enkele hebben een apart toilet. Op terras heb je beschikking over een picknicktafel. Er is gratis wifi en een flatscreen tv.

Bij Rhederlaagse Meren kun je dichtbij het water kamperen. Het park biedt ruime kampeerplaatsen op een groot veld. De kampeerplaatsen zijn voorzien van 10 ampère en waterpunten. Er staan meerdere sanitairgebouwen met douches/toiletten, een wasserette etc. Er zijn ook ruime kampeerplaatsen in de nabijheid van het strand en meer. Voor de echte waterliefhebber bieden wij ook ruime kampeerplaatsen direct aan het water met een prachtig uitzicht over het Rhederlaagse meer. Alle staanplaatsen zijn afgeschermd door een groene haag waardoor je veel privacy hebt.

Samenvatting

Lathum,
Nederland

Meer Vakantieparken

Nederland,
Noord-Holland

EuroParcs Het Amsterdamse Bos

€ 29,68
Nederland,
Limburg

EuroParcs Maasduinen

€ 79,08
Nederland,
Gelderland

Recreatiepark de Wielerbaan

€ 0,00