Drenthe Vakantiepark Witterzomer
Drenthe Vakantiepark Witterzomer

Drenthe Vakantiepark Witterzomer

Wilt u graag kamperen op een camping in Drenthe? Op Vakantiepark Witterzomer vindt u een groot aanbod in verschillende kampeerplaatsen! ✓ Camping in Drenthe ✓ Gelegen nabij Assen.

Tijdens alle schoolvakanties is er op Vakantiepark Witterzomer een gevarieerd recreatieprogramma voor het hele gezin. Ook tijdens de weekenden in het voor- en naseizoen worden er activiteiten georganiseerd en staat er doordeweeks een tafel klaar in SKIK met leuke activiteiten of knutsels!

 

Vakantiepark Witterzomer biedt een ruim aanbod aan comfortabele accommodaties in Drenthe; geschikt voor gezinnen met kinderen, families, vriendengroepen en 50-plussers. U kunt een keuze maken uit een vakantiehuis, chalet, lodge, trekkershut, glamping of hotelkamer. Voor grote groepen hebben wij de ideale groepsaccommodaties; wij bieden familiehuizen voor 16 of 20 personen of een 26-persoons groepshotel. U kunt ook meerdere vakantiehuizen of chalets huren als groep. De accommodaties zijn gelegen middenin de Drentse natuur. Voor een combinatie tussen een accommodatie en kamperen bieden wij een Safaritent voor 5 personen met 2 slaapcabines en compleet ingerichte keuken en voor de iets luxere variant is de camphome ideaal. De camphome is geschikt voor 5 personen met eigen toilet en ingerichte keuken. Er is voor ieder wat wils. Op de camping van Witterzomer kunt u kamperen op de ruime kampeerplaatsen met uw eigen tent of caravan. Kies uit een plekje ‘puur natuur’ of kom luxe kamperen waar u beschikking heeft tot een eigen privé sanitair. De kampeerplaatsen bestaan uit een standaardplaats, plusplaats, comfortplaats en kampeerplaats met privé sanitair of privé badkamer. Afhankelijk van welke kampeerplaats u kiest, hebben ze een oppervlakte van 100 tot 120 m2 en ze zijn voorzien van 6 of 10 ampère stroom, centraal waterpunt of eigen wateraansluiting en TV aansluiting. Huisdieren zijn ook toegestaan op een aantal kampeervelden.

Samenvatting

Assen,
Nederland
0.00

Meer Vakantieparken

Frankrijk,
Mauroux

Chenille 2 pers.

€ 344,40
Frankrijk,
Mauroux

Grillon 4 pers.

€ 0,00
Frankrijk,
Lanzac

Bungalow 6 pers. vrijstaand

€ 367,36