De Deelen Hoeve Meskenwier
De Deelen Hoeve Meskenwier

De Deelen Hoeve Meskenwier

BoerenBed Boerderij Meskenwier is een traditionele kop-hals-romp boerderij en bestaat zo’n 200 jaar. Er worden bij Meskenwier zo’n 50 kalveren gehouden welke tweemaal daags gevoederd worden in de stal. Natuurlijk mogen de gasten meehelpen met het verdelen van het gras. De allerjongste kalveren staan ’s zomers traditioneel aan een pen in het gras rondom de Boerderij.

Naast toegang tot de Friese meren kan er naar hartenlust gevist, gezwommen of met de kano gevaren worden. Ook zijn er op de Boerderij veel dieren, er zijn geitjes, kalfjes en konijntjes die van knuffelen houden. Ook is er een lieve pony die je mag borstelen, wandelen en knuffelen. Achter de tenten vind je een speelveld met een reuze Wip Wap, zandbak, waterpomp en trampoline voor uren speel plezier! De BoerenBed Boerderij ligt vlakbij Nationaal park De Alde Feanen en natuurgebied De Deelen. Met de huifkar, die je kan huren, kan je zelf op pad door het friesse landschap. Je kunt het gebied ook verkennen op de fiets want er is een mooie fietsroute die van pontje naar pontje Friesland doorkruist. Hoeve Meskenwier is de perfecte plek voor een uitje naar een waddeneiland, je bent al binnen een halfuurtje in Harlingen en in 3 kwartier bij Holwerd voor een dagje Ameland.

Op deze BoerenBed locatie zijn honden welkom, deze dien je op te geven bij boeking. Je overnacht in de comfortabele BoerenBed Tent met privé toilet en douche. Bij BoerenBed hebben de accommodaties bewust geen elektriciteit. Het draait bij een verblijf om tijd voor elkaar zonder afgeleid te worden door diverse apparaten die we thuis allemaal gebruiken. Juist door deze reden ervaren de gasten dit als uniek en kunnen jullie volledig ontspannen! In de gemeenschappelijke ruimtes is het altijd mogelijk om even iets op te laden. De tent wordt door middel van kaarsen verlicht, wat zorgt voor een warme gloed en een sfeervol plaatje. Koken doe je op een houtgestookt fornuis in de tent of kies ervoor om buiten te koken op je eigen BakBecue.

De BoerenBed Tent is geschikt voor max. 5 volwassenen en 1 kind tot 12 jaar. In totaal is er 45 m2 leefruimte met: een opgemaakt tweepersoonsbed, een stapelbed, de BoerenBed Bedstee (het stapelbed en de Bedstee mag je zelf opmaken, uiteraard is het beddengoed wel inclusief), een eigen toilet en een eigen privédouche bij de boerderij. Er is keukenblok met alle keukenbenodigdheden en koud stromend water en een koelkist met koelelementen. Om te koken en te verwarmen gebruik je de houtkachel, het gebruik van hout is ook inclusief. De Tent heeft een houten vloer en drie gescheiden slaapruimtes. Er staat een eettafel met stoelen en een bank. Buiten voor de tent is een luifel met picknicktafel en een buitenkoker/ bbq.

Ook inclusief is het BoerenBed startpakket, beddengoed en dekbedden, een handdoekenpakket per persoon. Er is geen elektriciteit in de Tent, voor verlichting gebruik je olielampen, kaarsen en waxinelichtjes. Op de boerderij is een boerderijwinkeltje, een parkeerplek en de eindschoonmaak wordt gedaan door de boer.

In dit pakket zitten allerlei verse ingrediënten om de soep mee te maken. Daarnaast ontvang je ook een krat hout en een Heksenketel om de soep buiten de tent op een vuurtje te kunnen bereiden. Ruim voldoende voor 4 personen.

Samenvatting

Akkrum,
Nederland
425.00

Meer Vakantieparken

Nederland,
Noord-Holland

EuroParcs Het Amsterdamse Bos

€ 29,68
Nederland,
Limburg

EuroParcs Maasduinen

€ 79,08
Nederland,
Gelderland

Recreatiepark de Wielerbaan

€ 0,00