Rondreis Hoogtepunten van Schotland
Rondreis Hoogtepunten van Schotland

Rondreis Hoogtepunten van Schotland

De overweldigende schoonheid van het landschap, de ontelbare mythes en legenden en de vele historische steden maken Schotland tot een aantrekkelijk bestemming. Het zuiden van Schotland wordt gekenmerkt door glooiende heuvels, uitgestrekte heidevelden, kastelen en abdijen. Daarentegen wordt het noorden van Schotland, the Highlands, gekenmerkt door een ruige natuur met bergen en meren, de beroemde ‘lochs’. Tijdens deze rondreis maakt u kennis met de verschillende gezichten die Schotland rijk is!
Uw vakantie begint en eindigt met een comfortabele overtocht per cruise-ferry van DFDS Seaways van IJmuiden naar Newcastle, uiteraard is het ontbijt en diner inbegrepen. Eerst bezoeken we de hoofdstad van Schotland, Edinburgh. Hier zult u beslist ontdekken waarom deze stad tot de mooiste hoofdsteden van Europa gerekend wordt. De reis gaat verder naar het Victoriaanse dorp Pitlochry, het mooie witte kasteel Blair Castle en de schitterende natuur van Cairngorms National Park, met zijn hoge bergen en oude wouden. Een bezoek aan een beroemde whiskydistilleerderij en een sheepdog farm mag natuurlijk niet ontbreken. Via het beroemde meer Loch Ness gaan we naar het uiterste noorden van het ruige Schotland; John O’Groats. Hier bent u in het èchte Schotland: met zijn desolate, ruige en toch zo schitterende landschappen en unieke lichtval. Via een prachtige route langs de noordkust van Schotland rijden we naar het gezellige vissersdorp Ullapool. Daarna gaat de reis verder naar Fort Williams aan de voet van de hoogste berg van Groot-Brittannië; Ben Nevis. Uw vakantie sluiten we af in een heerlijk hotel nabij Glasgow!
U kunt deze reis ook boeken als 9-daagse vliegreis. U vliegt dan op dinsdag naar Newcastle en op de laatste woensdag weer terug naar Amsterdam:
9-daagse vliegreis Hoogtepunten van Schotland

Samenvatting

Groot Brittannië
1199.00

Meer Rondreizen

Zweden,

Zweedse meren & puur Noorwegen

€ 1.999,00
Tsjechië,

Fietsreis Donau en Moldau

€ 1.399,00
Noorwegen,

Noorse Fjorden

€ 1.799,00