Paradiski – Les Chalets Edelweiss
Paradiski – Les Chalets Edelweiss

Paradiski – Les Chalets Edelweiss

Les Chalets Edelweiss (4 sterren) bevindt zich in het centrum van Plagne 1800 naast de skilift, piste en skischool! Er zijn totaal 83 appartementen, verdeeld over 7 chalets met elk 3 verdiepingen.
Les Chalets Edelweiss beschikt over prima faciliteiten: je kunt gratis gebruik maken van het verwarmde binnenzwembad en tegen betaling ontspannen in de sauna of het stoombad (1 sessie inbegrepen per appartement, per week). Tegen betaling kan je ook gebruik maken van de Wi-Fi, de parkeergarage en de wasruimte.Alle appartementen beschikken over een woonkamer met 2 slaapplaatsen, 1 of 2 badkamers (met bad of douche) en 1 of meerdere slaapkamers voor 2 personen. De keuken is o.a. voorzien van keramische kookplaten, koelkast, magnetron, koffiezetapparaat, broodrooster, waterkoker en vaatwasser. De meeste appartementen hebben ook een balkon of terras. Een deel van de appartementen is in duplex-vorm, waarbij een slaapkamer of slaapnis zich onder het schuine dak kan bevinden. De slaapkamers zijn voorzien van een 2-persoonsbed of 2 1-persoonsbedden. In de slaapnis staat een stapelbed. 
Summit Travel biedt de keuze uit de volgende typen appartementen:
2-kmr (max. 4 pers): 1 slaapkamer, 1 badkamer (30m2)
2-kmr (max. 5 pers): 1 slaapkamer, 1 slaapnis, 2 badkamer(s) (38m2)
3-kmr (max. 6 pers): 2 slaapkamers, 2 badkamer(s) (40m2)
3-kmr (max. 7 pers): 2 slaapkamers, 1 slaapnis, 2 badkamer(s) (51m2)
Het verblijf in Edelweiss is op basis van logies. Tegen betaling kun je gebruik maken van de broodjesservice. Moderne appartementen in Plagne1800 (voor max. 7 personen) met een gunstige ligging naast de skilift en piste met o.a. zwembad en sauna!

Samenvatting

La Plagne,
Frankrijk
463.00

Meer Niet gecategoriseerd

Nederland,
Limburg

Limburg Gulperberg

€ 0,00
Frankrijk,
Poitou-Charentes

Poitou-Charentes L’Océan & Spa – Île de Ré

€ 0,00
Italië,
Gardameer

Gardameer Altomincio Family Park

€ 0,00