Zweeds Lapland ontdekken.
Zweeds Lapland ontdekken.

Zweeds Lapland ontdekken.

Zweeds Lapland ontdekken in 8 dagen, actief in de natuur!

Een geweldige actieve vakantie op een eiland in de rivier Muonio. Je verblijft in je eigen cottage, je hebt maximaal 15 reisgenoten, vol pension en je bent in Zweeds Lapland actief in de natuur.

Wil je dit boeken klik hier. 

Verblijf

Je verblijft in  Zweeds Lapland in de Rajamaa Lodge, die bestaat uit een tiental cottages en een hoofdgebouw. De cottages zijn voorzien van opgemaakte comfortabele bedden, douche en toilet. De cottages zijn goed geisoleerd, goed warm te stoken en op loopafstand van het hoofdgebouw, waar ook WIFI is. Tevens kan je daar gebruik maken van de sauna.  Een goed verblijf in een adembenemende rustige omgeving.

Activiteiten

Tijdens je verblijf ga je een tweedaagse trektocht, op ski’s maken. Je overnacht dan in een hut en slaapt in dan in een van de meerpersoonskamers. Je moet zelf een slaapzak meenemen, omdat de hutten goed verwarmd zijn, heb je  aan een gewone slaapzak genoeg warmte. Tijdens je verblijf ga je  ook een huskeytocht maken, een sneeuwwandeling maken en je gaat een rendierfarm bezoeken. Je kan zelf ook nog leuke activiteiten regelen.

Natuurlijk krijg je veel informatie over het leven in Lapland, het wild wat er leeft, het Noorderlicht en nog veel meer. Niet alleen door je gids, maar ook  door de mensen die op de Ramajaa Lodge wonen en werken. Tevens worden er lokale maaltijden gemaakt. Eenvoudig maar heerlijk! En natuurlijk is er ruimte om s avonds,  onder het genot van een drankje, de dag nog eens door te nemen.

De vlucht is inclusief en je vliegt van Amsterdam rechtstreeks naar Kittilä, in Lapland. Je mag maximaal 20 kg bagage meenemen.  Ter plaatste mag je ook gratis gebruik maken van een thermo overall, winterlaarzen en handschoenen , gedurende je hele verblijf.  Gedurende reis heb je een engels talige gids

Wil je dit boeken klik hier. 

Meer Actieve reizen

Ontdek het adembenemende IJsland

€ 0,00
Camper reis

Camperreis  door West-Amerika

€ 0,00
kerst

Waar vier jij kerst?

€ 0,00