Zuid-Afrika ontdekken…… zoveel mogelijkeheden
Zuid-Afrika ontdekken…… zoveel mogelijkeheden

Zuid-Afrika ontdekken…… zoveel mogelijkeheden

Zuid-Afrika ontdekken is een van de prachtigste landen om te reizen. De natuur is overweldigend, een prachtige cultuur en mensen. Zuid-Afrika ontdekken.. zoveel mogelijkheden!

Klik hier voor alle reizen en activiteiten!

Rondreizen

Wij hebben meerder rondreizen voor je uitgezocht en die staan op onze website themetripper.

Rondreizen kan je georganiseerd gaan doen, zodat alles voor je wordt en is geregeld. Het is een relaxte manier van reizen. Want als je alles zelf wilt regelen, dat kost veel meer energie. Rondreizen is prachtig, maar kost ook energie.  Je reist veel, veel indrukken en vaak lange dagen. Dan is het heerlijk als je hotel is geregeld. De gids weet waar je de volgende dag weer naar toegaat en wat de mooiste en belangrijkste bezienswaardigheden zijn.

Natuurlijk zijn er andere mogelijkheden: zoals een self drive.  Zelf rijden in een auto en je rijdt elke dag een prachtige route en de hotels zijn geregeld. Natuurlijk krijg je informatie mee over de route en de bezienswaardigheden. Jij bepaald de route, je tempo en de hotels zijn geregeld.

Aanbod groepsrondreizen

De reizen die wij uitgezocht hebben, zijn prachtige reizen door Zuid-Afrika en vaak ook een bezoek aan Swaziland, en/of Lesotho  de Tuinroute, het Paul Krugerpark… dus veel natuur en cultuur

Voor iedereen is er iets wat je aanspreekt. De vele nationale Parken, waar iedereen probeert de Big Five te spotten.  Maar ook de mensen ontmoeten in Zuid-Afrika , onderweg of op de markt. Het maakt een onuitwisbare indruk op je. Daarom is reizen door Zuid-Afrika een onvergetelijke ervaring.

Fietsen

Een prachtige fietsvakantie in Zuid-Afrika is zelfs mogelijk, deze 15 daagse verrassende reis, is met een groep. Je fietst vanuit Kaapstad naar prachtige locatie’s: wijngaarden, grotten, walvis spotten… geen strakke dagelijkse schema’s. Ter plaatse kan er op vrije dagen van alles geregeld worden. Dus vakantie én fietsen op en top!

Zuid-Afrika ontdekken … er zijn zoveel mogelijkheden

Klik hier voor alle reizen en activiteiten!

Meer Magazine

Ontdek het adembenemende IJsland

€ 0,00
Camper reis

Camperreis  door West-Amerika

€ 0,00
kerst

Waar vier jij kerst?

€ 0,00