Wandelen in een wijngebied in Frankrijk
Wandelen in een wijngebied in Frankrijk

Wandelen in een wijngebied in Frankrijk

Wijnwandelreis  vanuit Luberon Frankrijk 

Wandelen is genieten en de omgeving goed verkennen. Wandelen in een wijngebied in Frankrijk is geweldig.

Je reist met je eigen auto naar Luberon en overnacht in Cadenet- Domaine de la Tuilière . Een geweldige accommodatie met grote tuin en zwembad. Dus geen straf om eens daar te ontspannen.

Klik hier om deze wandelwijnreis te boeken.

Overnachten

Het betreft een 7 daagse reis en het inclusief overnachting en ontbijt. Vanuit deze plek zijn geweldige wandelingen te maken door de mooie Provence.

Het is een heuvelachtige landschap, met veel natuur en kastelen. Mogelijk in de zomermaanden juli en augustus is het iets te warm om te wandelen. Vanuit  de chambres d’hôtes zijn er 7 verschillende wandelingen, die in Nederlands te verkrijgen zijn.

 

Een wandeling naar een prachtig dorp, waar je prachtige bezienswaardigheden zijn en gewoon gezellig genieten. Maar ook langs de rivier  Durance, langs en nabij een kloof Aigue Brun. En natuurlijk een wandeling op een groot wijn-landgoed, waar je heerlijk kunt wandelen en wijn-proeven.

Er is veel afwisseling in de wandelingen. Soms moet je met de auto een stuk rijden. Je overnacht in dezelfde chambres d’hôtes. Er zijn vijf kamers zijn er en toch rustig.

Een zwembad, oranjerie, olijfbomen… bleef het echte Frankrijk.

Het ontbijt is goed verzorgt. In de direct omgeving zijn goede restaurants, soms wordt er in de chambre d’hôtes ook wel eens gekookt. Maar dat moet u ter plaatse navragen.

De eigenaar is schrijver/dichter en maakt Franse chansons. En ook al houdt u daar niet van, het is een top locatie om te verblijven. Luxe, ruimte en rust. Dus genieten van elkaar, de omgeving en gewoon even niets doen.  En wandelt zie, ruik en beleef je de omgeving voor 100%.  Ook voor beginnende wandelaar is dit perfect. Wandelen in een wijngebied in Frankrijk is heerlijk .

Klik hier om deze wandelwijnreis te boeken.

Klik hier voor onze andere wandel reizen. 

 

Meer Culinaire en wijn vakanties

BE,
Oost Vlaanderen

Ibis Gent Centrum Opera

€ 136,00
DE,
Hamburg

IntercityHotel Hamburg Barmbek

€ 335,00
DE,
Saksen

IntercityHotel Leipzig

€ 101,00