Verrassende 8 daagse rondreis door de Baltische staten
Verrassende 8 daagse rondreis door de Baltische staten

Verrassende 8 daagse rondreis door de Baltische staten

Rondreis Litouwen, Letland en Estland: de Baltische staten.

De rondreis door de Baltische staten zullen u verrassen. Drie unieke landen met drie geweldige hoofdsteden. Allen hebben een eeuwenoude cultuur, die ze nog steeds uitstralen. Je waant je in de laatmiddeleeuwse sferen, terwijl de landen niet eens zo ver van Nederland liggen.

Klik hier voor meer informatie en om te boeken.

Vilnius ligt langs de rivier de Neris en in de groene heuvels. Riga is een stad van de Duitse Ridders en heeft een historisch handelsverleden. Tallinn is een sprookjes stad en was van de 13e tot de 16 e een stapelplaats aan de Baltische Zee.

De rondreis door de Baltische staten begint in Vilnius een gaat via  de prachtige oude stad met kerken naar de wouden met wilde dieren, kastelen,  vissersdorpen, herinneringen aan de Russische overheersing, bergen, ongerepte vlakten en de prachtige mensen.

 

Je waant je in zo’n andere wereld, waar je kan genieten, verbazen en je ook echt thuis voelen. Geniet van de heerlijke maaltijden en de gastvrijheid met heerlijke drankjes.

De rondreis door de Baltische staten is  in inclusief de vlucht, overnachtigingen met ontbijt en een Nederlandse begeleider. Tevens enkele excursies:

  • Bezoek aan Unesco monumenten waaronder het centrum van Riga, Vilnius en Tallinn
  • Bezoek aan het kasteel Trakai en de Heuvel der Kruisen
  • Bezoek Nationaal Park Gaujas

In september 2019 zijn nog plekken vrij op twee reizen. September is een goede tijd voor de Baltische rondreis.  Misschien s avonds wat koeler maar door het land klimaat is het in september nog 20-25 graden. Tijdens deze reis is er genoeg tijd om ook zelf je plannen te maken en bepaalde steden en of plekken te ontdekken.

Tijdens deze reis kan je met euro’s betalen en een persoons kamers zijn te reserveren. Deze reis is geschikt voor jong en oud. De maximum grootte van de groep bedraagt 22 personen en het minimum 10 personen.

Heb je altijd eens de Baltische Staten willen ontdekken, dan is dit een reis voor jou!

Klik hier voor meer informatie en om te boeken.

 

Meer Magazine

Ontdek het adembenemende IJsland

€ 0,00
Camper reis

Camperreis  door West-Amerika

€ 0,00
kerst

Waar vier jij kerst?

€ 0,00