Themetripper heeft prachtige camperreizen
Themetripper heeft prachtige camperreizen

Themetripper heeft prachtige camperreizen

Camperreizen is vrijheid

Rondreizen met een camper is de ultieme vorm van vrijheid. A way of life.

Zelf je route kunnen bepalen en kunnen bepalen wanneer je stopt, hoeveel kilometer je af wilt leggen, welke route je wil volgen, wat je bestemming zal zijn. Vrijheid in het kwadraat dus. In volle vrijheid rondreizen en wel de beschikking hebben over het comfort wat je bij hebt. Enkele top camperreizen hebben wij op onze website staan.

Klik hier om je keuze te maken

Waarom camperreis?

De meeste mensen huren een camper als ze naar het buitenland willen. De camperreizen in Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland en Zuid-Afrika zijn dé topbestemmingen. Maar let op, Japan en Cuba zijn onze nieuwe prachtige en indrukwekkende camperreizen.

Je kan natuurlijk je camper huren en zelf je reis samenstellen en die rijden. Dat is de ultieme vrijheid, natuurlijk moet je altijd rekening houden met het aantal dagen dat je je camper hebt gehuurd.

Echter reizen kost energie. Van A naar B onderweg, de leuke hotspots zien en vooruit denken voor de volgende dag. Het voordeel van een camperreis die al samengesteld is, dat je al top locaties onderweg ziet en dat je gegarandeerd een camperplek op een een camping hebt.

 

Klik hier om je keuze te maken

Waarom de camperreizen in Nederland regelen?

De camperreizen die wij aanbieden zijn gegarandeerd goed. Vele vragen kan je eventueel in Nederland al voorleggen. Vaak krijgen we vragen over de camperverzekering, en of het  moeilijk  rijden  is  in een grote camper, hoe het zit met de gebruiksaanwijzing van de camper: dan is het fijn om niet met buikpijn te gaan reizen, maar om dat aan de voorkant al te vragen.  Want achteraf blijkt dat alles goed is geregeld. Dan is het direct genieten van jouw droomreis.

Onze camperreizen zijn, zoals je leest, over de hele wereld.  Hou rekening met de seizoenen in het andere land.

En maak je droom waar…. ontdek in alle vrijheid nieuwe landen.

Klik hier om je keuze te maken

 

Meer Magazine

Ontdek het adembenemende IJsland

€ 0,00
Camper reis

Camperreis  door West-Amerika

€ 0,00
kerst

Waar vier jij kerst?

€ 0,00