Indrukwekkende vogel natuurreis naar Madagaskar
Indrukwekkende vogel natuurreis naar Madagaskar

Indrukwekkende vogel natuurreis naar Madagaskar

Ontdek de prachtige natuur van Madagaskar

Deze vogel natuurreis naar Madagaskar is een 17 daagse hotelreis, die je zal brengen op de prachtige plekken in Madagaskar. Een land met bewoners, die je zullen raken. Maar de natuur en met name de prachtige vogels nog meer. Een uniek eiland.

Boek deze reis

Madagaskar

Door de bergrug, die centraal over Madagaskar loopt, heeft het eiland een afwisselend landschap. Je hebt er woestijngebieden, Hooglanden, tropische regenwouden en zelf tropische eilanden.  De omringende wateren zijn geschikt voor snorkelen en duiken.  Het eiland heeft meerdere top nationale parken, die je tijdens je reis ook gaat bezoeken.  Het eiland staat bekend om de verschillende lemuren, die je nergens anders vindt. Maar op het eiland leven ook veel fel gekleurde hagedissen, gekko’s en kikkers en zelfs de fretkat.

Boek hier de indrukwekkende vogel natuurreis naar Madagaskar

Een onvergetelijk reis en top reis naar Madagaskar en een topbestemming voor natuurbeleving van wereldklasse. Ook voor de fotograven ons een top reis.

De nationale parken, rijstvelden, zonnige mangroves, veel wetlands en regenwouden, dit alles gaan we bezoeken.  Je zal veel bijzondere dieren en vogels zien. Deze vogels, die prachtig tropische gekleurd, wijken af van welke vogel ook in Europa en Afrika.

De reis

Het betreft een georganiseerde reis met een bus(je) en een vaste gids. Tevens zal een locale vogelgids aansluiten.  Bij 4 personen gaat de reis door. De vlucht en transfers zijn inclusief. Tevens twee binnenlandse vluchten, 13 overnachtingen o.b.v. half pension, 3 overnachtingen o.b.v logies en ontbijt. De reis zal met name in november, als het daar lente is, het mooiste zijn.

Reviews

“Prachtige reis, zeker 75% van de gewenste vogels gezien, veel Lemuren, kameleons en andere dieren en planten gezien, wel een zware reis ivm warmte en reisafstanden, eten is prima maar de porties zijn erg groot, bijna alle onderkomens zijn uitstekend”

“Rijden in Madagascar is ondergedompeld worden in een meer dan kleurrijk schilderij met werkende en levende mensen erin! Het land van de rode aarde heeft daarbij nog een groot scala aan dieren die enkel maar daar voorkomen. De lemuren zijn meer dan schattig, de bontgekleurde vogels uniek en de kameleons veranderen voortdurend van stemming en kleur. Het is reeds de tweede maal dat wij dit prachteiland aangedaan hebben en het blijft boeiend! Zeker een must voor vele natuurliefhebbers! Wij willen uw team en reisleider Jean-Paul graag bedanken voor de prachtreis die wij mochten beleven”

Boek hier de indrukwekkende vogel natuurreis naar Madagaskar

Voor alle andere natuurreizen klik hier!

Wil je makkelijk je auto parkeren en snel naar Schiphol en v.v. naar huis

Klik  hier om je voucher voor Parkeren op Schiphol P3  te bestellen.

Meer Magazine

Camper reis

Camperreis  door West-Amerika

€ 0,00
kerst

Waar vier jij kerst?

€ 0,00
wintersport duitsland

Wintersport in Duitsland ideaal

€ 0,00