Golfreizen over de hele wereld
Golfreizen over de hele wereld

Golfreizen over de hele wereld

 Prachtige golfreizen met specials en aanbiedingen!

Golf spelen en reizen hoort beslist bij elkaar. Actief buiten, maar ook genieten van de omgeving, een ander land, cultuur en de culinaire geneugten van een land. Dit pas allemaal bij de golfreizen, die Themetripper  aanbiedt: Golfreizen over de hele wereld.

Klik hier voor alle Golfreizen  

Golfreizen 

Golf is ontzettend populair en in Nederland zijn er enkele mooie en goede Golfbanen om een dag of weekend heen te gaan. Er zijn prachtige aanbiedingen. Natuurlijk kan je alles zelf boeken, maar wij krijgen vaak prachtige  en hoge aanbiedingen bij golfbanen en hotels.  De golfreizen, die wij aanbieden zijn meestal all inclusive.  Er zijn groepsreizen, reizen met clinics, reizen waar het hele gezin mee kan…. en een vlucht binnen Europa kost niet veel en kan u er zo bij boeken.

Golfreizen voor het gezin

Wij bieden Golfreizen over de hele wereld, want iedereen wil het weer anders. Het kan in Nederland, Europa, Noord-Afrika … we hebben maar liefst 25 landen waar u uw reis kan boeken.  De golfreizen kunt u combineren met  wellness,  aan zee ( speciaal voor de kids), met een culinaire touch, naar de Caribbean en  er worden ook appartementen of vakantiehuizen aangeboden. Veel mensen, die overwinteren houden van golf. Zo kan je het overwinteren en actief golf spelen combineren. Er zijn vele leuke en goede aanbiedingen.

Nederland

Je hoeft niet ver om op goede banen in Nederland te golfen. We hebben prachtige aanbiedingen voor bijvoorbeeld 2 dagen met overnachtingen en 2 greenfees. Natuurlijk met ontbijt, maar het kan ook met lunch en een drie gangen diner. Heerlijk een aantal actief golfen met vrienden, familie of lekker met zijn twee.

Klik hier voor de golfreizen in Nederland 

Golfreis en vlucht boeken

De golfreizen die wij u aanbieden is niet met vlucht. Die kan bij het boeken van de reis erbij geboekt worden.  Natuurlijk kan u zelf u reis boeken, en uw eigen vliegtuigmaatschappij uitzoeken. Als voordeel kan u dan zelfs u vertrektijden uitzoeken. Maar als u een vlucht boek via onze website  is er ook extra korting.

Kijk snel of uw golfreis waar ook ter wereld er voor u bij is.  Met prachtige pakket aanbiedingen: Klik hier. 

 

Meer Magazine

Ontdek het adembenemende IJsland

€ 0,00
Camper reis

Camperreis  door West-Amerika

€ 0,00
kerst

Waar vier jij kerst?

€ 0,00