De Witte Berg

De Witte Berg

De Witte Berg

Uw vakantie in Twente begint bij De Witte Berg. Kamperen, bungalows en chalets in Ootmarsum. Ontdek de fraaie omgeving van Ootmarsum-Dinkelland in Twente

Het vakantiepark is een 5-sterren ANWB camping met een ruim aanbod aan kampeerplaatsen. Je hebt de keuze uit basisplaatsen, comfortplaatsen en kampeerplaatsen met privé sanitair. Je kunt hier kamperen met camper, caravan, vouwwagen of tent en ongestoord genieten van de rust, ruimte en privacy. Alle luxe en (sanitaire) comfort liggen binnen handbereik. Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van een eigen watertappunt, vuilwaterafvoer en 10 ampère stroom.

Vakantiepark De Witte Berg is een 5-sterren ANWB camping en kindvriendelijk vakantiepark midden in de Twentse natuur, in het authentieke stadje Ootmarsum. De uitgestrekte natuur rondom Ootmarsum biedt de geschikte uitvalsbasis voor het maken van lange wandelingen en fietstochten. Fietsen zijn te huur op het vakantiepark. Zo kun je het natuurgebied Het Springendal verkennen met haar lommerrijke bossen, kleurige heidevelden en fraaie beekdalen. De stadjes Ootmarsum en Oldenzaal zijn ook een bezoek waard. Beleef veel waterpret en sportieve uitspattingen op het Hulsbeek, een recreatieplek in Oldenzaal. Attractieparken zoals Slagharen en dierentuinen zoals Dierentuin Nordhorn.

Meer Magazine

Camper reis

Camperreis  door West-Amerika

€ 0,00
kerst

Waar vier jij kerst?

€ 0,00
wintersport duitsland

Wintersport in Duitsland ideaal

€ 0,00