Citytripje binnen Europa
Citytripje binnen Europa

Citytripje binnen Europa

Heerlijk een aantal dagen weg naar een bestemming binnen Europa. Steeds vaker komt het voor dat we even een weekendje weg plannen van vrijdag tot zondag. Voornamelijk steden die dichtbij ons zijn zoals Parijs, Barcelona, Valencia, Milan en Madrid.

Barcelona

Last minute

Spontaan een weekendje weg met je gezin of geliefde? Boek een last minute vakantie naar één van de populaire hoofdsteden in Europa. Wil je meer weten over vlucht volgen? Kijk dan even op Vluchtvolgen.24. Een paar dagen lekker niks doen. Koffer achterlaten in het hotel en nieuwe dingen ontdekken. Laat je verrassen!

Barcelona, Valencia & Madrid

In de hoofdstad Madrid vind je genoeg winkelstraten waar je hele dag kunt winkelen. Een weekendje weg naar Madrid betekent veel museums bezoeken en chillen. Lekker eten, drinken en cultuur. Barcelona is en blijft een populaire bestemming om heen te gaan. De boulevard, stranden en voetbal. Naast zon, zee en strand kun je vakantie combineren met historische bezienswaardigheden. De bekendste stations vind je misschien wel in Barcelona. Een aanrader voor elke voetballiefhebber om een rondleiding te doen. Ten oosten van Barcelona ligt de populaire en culturele stad Valencia. Met iets meer dan twee uur vliegen ben je al in Spanje. Je kunt vanaf Rotterdam, Eindhoven en Amsterdam vliegen naar deze zonnige stad. Het ligt aan de Middellandse Zee, dus liefhebbers die graag het strand bezoeken is Valencia zeer geschikt.

Parijs

Parijs is de stand van de liefde. De bekende selfies die gemaakt worden bij de Eiffeltoren. Tripje naar Parijs is populair, omdat het niet ver van Nederland ligt. Zowel met het vliegtuig als auto is het goed te doen. Met de trein ben je er zelfs binnen een paar uur. Reizen met de trein is niet alleen comfortabel, maar ook goed voor onze milieu.

Met de trein naar Parijs

Praag

Praag is een stad met veel historische gebouwen en architectuur. De hoofdstad van Tsjechië heeft veel te bieden als het gaat om shoppen en cultuur. Verschillende pleinen, gebouwen en kerken maakt de stad dan ook interessant. En natuurlijk de beroemde Karelsbrug. De brug is oud en interessant bij mensen die graag mooie foto’s willen maken van de omgeving of nemen van selfies.


Praag, de oude stad gezien vanuit het Letna park

Met de trein reizen

Tegenwoordig kun je er niet meer omheen als we het hebben over het milieu. Welke voordelen het reizen met de trein? Een grote pluspunt van reizen met de trein is dat je midden in het centrum van je bestemming komt. Bij het uitstappen kun je direct een taxi pakken naar je hotel. Nadeel is dat reizen met de trein langer duurt dan met het vliegtuig. 

Treinreis door Italie

Meer Magazine

Ontdek het adembenemende IJsland

€ 0,00
Camper reis

Camperreis  door West-Amerika

€ 0,00
kerst

Waar vier jij kerst?

€ 0,00