Europa ontdekken in de winter.
Europa ontdekken in de winter.

Europa ontdekken in de winter.

Themetripper heeft reizen en prachtige vakanties over de hele wereld. Helaas is het reizen en genieten in verre landen nog niet weer optimaal mogelijk. Dat is begrijpelijk gezien de huidige omstandigheden. Dus het wordt het prachtige Europa ontdekken in de winter. En dat is geen straf, want Europa is groot aan de verscheidenheid aan het natuur en cultuur.

Gelukkig hebben veel reisorganisaties, accommodaties, hotels en andere zaken die zich bezig houden met vakanties veel aanpassingen gedaan. Zodat wij toch op vakantie kunnen. 

Er is meer vraag naar appartementen en vakantiewoningen, waardoor je met je gezin en/of familie apart, maar toch gezellig, vakantie kunt vieren. 

Bad Hindelag
Bad hindelag

Weekend of Weekje

In de herfst kan je nog vele landen bezoeken in Europa, voor een weekendje of weekje genieten. Kijk vooral bij onze autoreizen en de vakantieparken

Wintersport

Waar je heen gaat is natuurlijk ook bepalend wat je gaat doen. Voor de wintersport kan je naar de landen die bekend staan voor veel ski plezier: Duitsland, Zwitserland, Frankrijk, Andorra , Noorwegen, Bulgarije, Finland, Slovenië, Tsjechië, Zweden en Oostenrijk.

Oberautal
Oberautal

Wij hebben prachtige accommodaties in bijna alle bekende plaatsen en regio’s van de landen.  Kijk bij wintersport en autoreizen

IJsland

Maar ontdek ook eens in de winter het adembenemende IJsland. IJsland klinkt ver en koud, maar weet je dat je er binnen 4 uur vliegen al bent. Ontdek de cultuur en de gastvrije en relaxte mensen. De natuur is zo apart, mooi, grillig en ….

IJsland
IJsland

Actieve vakanties

De actieve vakanties bieden wij aan over de hele wereld, maar ook in Europa zijn mooie bestemmingen. Bijvoorbeeld verschillende bergsporten in Italië of een familiereis naar het winterse Lapland.

Ook een stedentrip kan in de herfst en winter een goede optie zijn om Europa te ontdekken oa: Rome, Krakau, Valencia, Wenen, Praag, ST Petersburg en vele andere indrukwekkende en prachtige steden. 

Krakau
Krakau

Wandelvakanties

Ook enkele van onze wandelvakanties zijn geschikt om in de herfst of winter te lopen. Vooral in de herfst en begin van zomer zijn de zuidelijke land van Europa een goede bestemming.

Luxere expedities

Voor de luxere expedities in Europa hebben we avontuurlijke reizen. Dus vergeet niet hier even te kijken. IJsland, Groenland…. niet je eerste keuze waarschijnlijk, maar je vergist je.

Groenland
Groenland

Dus wintersport en skiën is niet de enige optie voor de winter om Europa te ontdekken er zijn vele andere leuke opties. Kijk hier voor het totale aanbod.

Meer Magazine

Camper reis

Camperreis  door West-Amerika

€ 0,00
kerst

Waar vier jij kerst?

€ 0,00
wintersport duitsland

Wintersport in Duitsland ideaal

€ 0,00