Argentinië is een geweldig vakantieland!
Argentinië is een geweldig vakantieland!

Argentinië is een geweldig vakantieland!

Argentinië is een geweldig vakantieland !

 

Argentinië is de perfecte combinatie van ruige natuur en de ultramoderne wereldstad Buenos Aires. Je vindt er cowboys in Salta. Zelfs lama-trekking tussen panoramische roodgekleurde heuvels en genieten van de watervallen van Iguazú. Andere sleutelwoorden om Argentinië te typeren zijn  natuurlijk de Tango, Empanada’s, overheerlijke steaks én dito wijnen om van te genieten. Argentinië is een geweldig vakantieland!

Klik hier voor de Argentinië reizen

Het land

Argentinie is een oneindig land met een adembenemende schoonheid. Elk landschap en klimaat is er.  Er is zoveel aan diversiteit: de oceanen, bergen, meren gletsjers, watervallen en bergen.

Argentinië is het land van elk klimaat en ieder landschap. Van eindeloze luchten een oneindig land met ongekende schoonheid. Perfect voor rondreizen. Argentinië is een geweldig vakantieland! Het land ligt tussen de Atlantische Oceaan en het geweldige Andes gebergte. De natuurpracht van Argentinië verrast u, zoals de vele cascades. Meer dan 200 watervallen, miljoenen jaren oude gletsjers, pinguïn kolonies en walvissen.  Het een na grootste land van Zuid-Amerika. Patagonie in het zuiden, is een legendarisch landschap vol puntige bergen, donkere wouden, gletsjers en meren.

Buenos Aires is de hoofdstad van Argentinië, een enorme grote stad met een Europees karakter.

Buurlanden

Waar gaan we beginnen…. bij veel rondreizen bezoek je enkele van deze gebieden van Argentinië. Veel kan je met de bus, auto of openbaar vervoer doen. Vaak wordt er over de grote savannes en andere vlaktes heen gevlogen. Je kan Argentinië perfect combineren met een bezoek naar een naast gelegen land zoals:  Chili, Bolivia of Peru. Dit zijn tevens uitgestrekte mooie, ruige en indrukwekkende landen. Waar beslist ook top bestemmingen zijn.

Dit is beslist een aanrader om te doen. De rondreis wordt wel langer, maar reizen naar  Zuid-Amerika is al ver, dus een combi aan te bevelen.

Kies jouw rondreis uit in Argentinië, Chili, Peru en/of Bolivia!

 

Meer Magazine

Ontdek het adembenemende IJsland

€ 0,00
Camper reis

Camperreis  door West-Amerika

€ 0,00
kerst

Waar vier jij kerst?

€ 0,00