Actieve reizen over de hele wereld
Actieve reizen over de hele wereld

Actieve reizen over de hele wereld

Themetripper biedt actieve reizen over de hele wereld aan.

Naar  een andere land, culturen ontdekken, de geschiedenis van een land bekijken en ervaren, door de natuur fietsen, wandelen, misschien wel varen. De een vindt een stedenreis al actief, de andere wil abseilen in de Grand Canyon, de een vindt eiland hoppen extreem en de andere vindt tracking door en over de Himalaya actief. Actieve reizen over de hele wereld voor iedereen.

Klik hier voor alle actieve reizen over de hele wereld.

Wat is actief?

Dat is een vraag, waar iedereen een andere antwoord op geeft. Want wat zijn actieve reizen? Zelf in een huur-auto door America of Australië rijden, met een trein reizen.. dat kan actief zijn. De andere wilt kamperen, dichtbij de natuur en met de tent in een kano over de Scandinavische meren varen.

Themetripper biedt actieve reizen over de hele wereld. Actief kan een self drive zijn,  mountain- hiken in Amerika en omdat iedereen zo verschillend is, hebben we ook meerdere keuzes.

Klik hier voor alle actieve reizen over de hele wereld.

Aantal top voorbeelden:

Eiland hoppen Kaapverdië met kinderen, is dat iets waar u direct aan denkt om te gaan doen in de vakantie!

Klik hier voor meer over eiland hoppen Kaapverdië  

Multi Actief in Zweden

 

Familiereis Multi-actief Zweden – in de bossen van Zuid-Zweden. Met het gezin naar Zweden en daar in de bossen overnachten, mountainbike en een 2daagse kano-tocht.

Klik hier voor multi actief in Zweden  

Noordwest Argentinië en Atacama-woestijn

 

Individuele self drive reis ‘Crossing the Andes’ doorkruis je het noordwesten van Argentinië en de Chileense Atacama-woestijn. Op passen tot 4820m hoogte ervaar je de meest surrealistische landschappen waarin vicuna’s gecamoufleerd opgaan… je volgt de oude lama-caravaan routes.

Klik hier voor meer over deze Argentinië Self drive Andes

Zweeds Lapland Ontdekken

 

Een geweldige  8 daagse actieve vakantie op een eiland in de rivier Muonio. Je verblijft in je eigen cottage, je hebt maximaal 15 reisgenoten, vol pension en je bent in Zweeds Lapland actief in de natuur. Inclusief vlucht vanaf Amsterdam

Klik hier om Lapland te gaan ontdekken.

Conclusie

 

Zoals je ziet en leest, zijn er vele mogelijkheden om een leuke actieve reis te boeken, die bij jou past.

Kijk hier voor meer actieve reizen, maar kijk ook op onze website voor meer leuke rondreizen, wandelvakanties, fietsvakanties, cruises, campervakanties , strandvakanties en nog veel meer.

Meer Actieve reizen

Ontdek het adembenemende IJsland

€ 0,00
Camper reis

Camperreis  door West-Amerika

€ 0,00
kerst

Waar vier jij kerst?

€ 0,00