Turkije op de fietsvanaf het water!
Turkije op de fietsvanaf het water!

Turkije op de fietsvanaf het water!

Tijdens deze fiets- en vaarvakantie in Turkije ontdekt u de prachtige Karische kust. De Karische kust staat bekend om de prachtige kustlijn, ongerepte natuur en ontelbare verlaten baaien.
Het gebied is dun bevolkt met diverse havens en autoluwe wegen. Dit maakt deze locatie daarom ook zeer geschikt voor een fiets-vaarvakantie.
De dagtochten zijn zeer recreatief en variëren van 20 tot 35 kilometer. Gemiddeld duren de tochten tussen de 3 en 4 uur. De Karische kust is niet vlak, ter afwisseling komt u af en toe een steiler stukje tegen. De lengte van een steiler stuk is nooit echt lang met een enkele uitschieter van een paar kilometer op fietsdag 2.
Alle routes, met uitzondering van de eerste rit, gaan over verharde wegen met weinig verkeer. Het streven is om uiterlijk 13.00 uur weer terug te zijn bij de boot voor een uitgebreide lunch. U verblijft op een 30 meter lange gület, een houten zeilschip, voorzien van alle gemakken. Alle cabines hebben een eigen toilet en douche.
Het schip zal voornamelijk op de motor van baai naar baai varen en onderweg de groep naar de plaatsen brengen van waaruit de fietsroutes zullen vertrekken.
De meeste overnachtingen zullen ook in een baai plaats vinden zodat u optimaal kunt genieten van de rust en de natuur.
De middagen zijn voor ontspanning, zwemmen, snorkelen en/of varen.

Samenvatting

Turkije
799.00

Meer Fietsvakanties

Costa Rica,

Wandel- en Fietsreis Costa Rica, 14 dagen

€ 2.795,00
Cuba,

Fietsreis Cuba, 18 dagen

€ 2.695,00
Estland,

Fietsreis Baltische Staten, 9 dagen

€ 1.495,00