West-Amerika Ontdek San Francisco in een 23-daagse reis
West-Amerika Ontdek San Francisco in een 23-daagse reis

West-Amerika Ontdek San Francisco in een 23-daagse reis

Ophalen en inleveren in San Francisco Bezoek de nationale parken van West-Amerika Vertrek vanaf augustus en september 2022 Je vliegt vanaf Amsterdam naar San Francisco, daar verblijf je de eerste 2 nachten in een hotel downtown. Maak een wandeling over de Golden Gate Bridge, je hebt hier zonder twijfel het beste uitzicht over de skyline. Ontdek het gezellige Fisherman's Wharf en ga ook zeker met de boot naar het  wereldberoemde gevangeniseiland Alcatraz. Nadat je San Francisco hebt ontdekt is het tijd om de camper op te halen!
De reis langs de mooie nationale parken van West-Amerika kan nu echt beginnen. Je hebt zelf de vrijheid om de route te bepalen. Reis via de adembenemende Highway 1 richting het bruisende Los Angeles. Geniet van de natuur in Joshua Tree National Park,  bekijk de immense rotspartijen in Zion National Park en vergeet zeker niet een stop de maken bij de imposante Grand Canyon.
 
Vervolgens kom je aan in Las Vegas waar je je ogen uit kijkt! De  stad staat vooral bekend om zijn bijzondere hotels en casino's. Vergeet ook zeker niet om een van de shows van bijvoorbeeld het Bellagio: de fonteinen zorgen voor een prachtige show. Vanuit Las Vegas breng je een bezoek aan Seqouia en Kings Canyon National Park en Yosemite National Park. Je reis eindigt ook weer in San Francisco, waar je de camper weer inlevert. Je zult deze reis niet snel vergeten!

Samenvatting

San Francisco,
Amerika
2369.00

Meer Camperreizen

Duitsland,

15-daagse rondreis Europa

€ 459,00
Zweden,

25-daagse camperreis Midden- en Zuid-Zweden

€ 1.279,00
Schotland,

Ontdek Schotland in 9 dagen

€ 849,00