West-Amerika Desert Arches en Canyons
West-Amerika Desert Arches en Canyons

West-Amerika Desert Arches en Canyons

19-daagse camperreis Las Vegas retour Inclusief 15 nachten op vooraf gereserveerde campings Vertrek mei t/m oktober 2023! Zorgeloos op reis? Boek dan deze complete camperreis door West-Amerika inclusief alle campingovernachtingen en 2 overnachtingen in een hotel op de strip van Las Vegas.
 
Je vertrekt van Amsterdam naar Las Vegas waar je de eerste nacht in een hotel op de beroemde Strip verblijft. Wanneer jij de stad gaat verkennen, kijk je jouw ogen uit. Wandel langs de vele grote hotels, bekijk spectaculaire fonteinenshows, waag een gokje in een van de vele casino's, bekijk een kopie van de Eifeltoren en waan je in Venetië door de gondels die varen door heuse Venitiaanse grachten. De volgende dag vertrek je om jouw camper op te halen bij de verhuurder Road Bear RV. Je beschikt de komende 16 dagen over een comfortabele camper die van alle gemakken is voorzien.
Jouw bezoek aan West-Amerika is niet compleet zonder een bezoek aan de verschillende prachtige nationale parken. Bekijk de immense rotspartijen in Zion National Park, in Bryce Canyon National Park bezichtig je de rode torentjes en in de parken Arches, Canyonlands en de Grand Canyon geniet je van de prachtige vergezichten. Wat je ook niet mag overslaan zijn de parken Capitol Reef en Monument Valley. In ruim twee weken bezoek je ze allemaal. Deze parken liggen op relatief korte reisafstand van elkaar waardoor ze goed te combineren zijn in deze 19-daagse reis.
Na 16 dagen is het tijd om je camper weer in te leveren en nog een laatste nacht te genieten van Viva Las Vegas. De volgende dag vlieg je weer terug naar Amsterdam.

Samenvatting

Las Vegas,
Amerika
1779.00

Meer Camperreizen

Amerika,
Rocky Mountains

Rocky Mountains 22-daagse rondreis Salt Lake City retour

€ 1.989,00
Amerika,
West-Amerika

West-Amerika Camperreis San Francisco incl campingpakket

€ 2.479,00
IJsland,

Land of Fire and Ice

€ 1.669,00