25-daagse camperreis Midden- en Zuid-Zweden
25-daagse camperreis Midden- en Zuid-Zweden

25-daagse camperreis Midden- en Zuid-Zweden

25-daagse camperreis Stockholm Geniet van steden en natuur Vertrek augustus en september 2022 Deze reis start in Midden-Zweden, in de gezellige wereldstad Stockholm. Bepaal je eigen route en ga op avontuur in je eigen tempo. Je kunt alle kanten op die je maar wilt!
 
In de regio Dalarna lijkt het alsof je een Zweedse ansichtkaart in stapt. Zweedser dan hier wordt het niet! Het is er genieten geblazen met ruige natuur en pittoreske rode huisjes. Ook de regio Värmland, met duizenden meren, is een plaatje. Stap in een kano voor een onvergetelijk avontuur over de stille meren en rivieren en dwars door de ongerepte, ruige natuur. Of neem de fiets en maak geweldige tochten door de uitgestrekte bossen.
 
Ga je liever van de gebaande paden? Zweden is een ontzettend uitgestrekt land en je kunt er de drukte gemakkelijk achter je laten. Je kunt hier uren rijden en bijna niemand tegen komen. Je vind hier heel veel ruimte en rust. Tip: ga op zoek naar wilde dieren in het nog niet ontdekte Hälsingland en Gästrikland.

Samenvatting

Stockholm,
Zweden
1279.00

Meer Camperreizen

Amerika,
Rocky Mountains

Rocky Mountains 22-daagse rondreis Salt Lake City retour

€ 1.989,00
Amerika,
West-Amerika

West-Amerika Camperreis San Francisco incl campingpakket

€ 2.479,00
IJsland,

Land of Fire and Ice

€ 1.669,00