15-daagse camperreis karakteristiek Italië
15-daagse camperreis karakteristiek Italië

15-daagse camperreis karakteristiek Italië

15-daagse camperreis vanuit Rome Overnacht de eerste 3 nachten in het centrum Vertrek augustus en september 2022 Vanaf Amsterdam vlieg je naar Rome, de hoofdstad van Italië. Bij aankomst verblijf eerst een aantal dagen in een hotel in de stad verblijft om kennis te maken met deze bijzondere stad.  
Ontdek de schoonheden die Italië je te bieden heeft met een reis door verschillende plaatsen en prachtige nationale parken. Maak kennis met de meest bijzondere plekken en geniet van het land van de pasta en pizza.
Ontdek de sfeervolle Amalfikust: vol met steile kliffen en kleurrijke dorpjes staat deze regio garant voor de meest prachtige wandelingen en panoramische vergezichten. Vervolgens steek je dwars door Italië richting het platteland van Puglia, tussen de olijfbomen en richting de prachtige zandstranden die Italië te bieden heeft. Breng een bezoekje aan de kenmerkende trulli huisjes en verblijf de laatste dagen van je reis in 2 prachtige nationale parken van Italië. Laat je verassen door wat Italië je te bieden heeft.

Samenvatting

Rome,
Italië
1199.00

Meer Camperreizen

Canada,
Oost-Canada

Oost-Canada De wonderen van het oosten

€ 1.599,00
Italië,

15-daagse camperreis karakteristiek Italië

€ 1.199,00
Amerika,
Noordoost-Amerika

Noordoost-Amerika 23-daagse reis speciaal voor stedenliefhebbers

€ 1.599,00