Mini zeilvakantie op de Wadden 8-11 september 2019

Mini zeilvakantie op de Wilhelmina op de Wadden.

Reserveer snel want het gaat snel.

Ga mee op deze historische klipper en ontdek de De Wadden. Heerlijk genieten op de boot, genieten van de golfslag, de zon, de wind en het heerlijk niets doen op het dek.

Je zeilt over de Wadden en gaat naar Vlieland en Terschelling waar je heerlijk kunt wandelen.  Ervaar de verschillende eilanden en hun mooie dorpjes.

Waar het kan valt de klipper Wilhelmina droog op een zandplaat. Een geweldige ervaring.  Dan kan je het Wad van dichtbij bekijken en ervaren. Vooral de rust.

Tevens een zeer goede bijkomstigheid is dat de Schipper en kok Harriet zich laten inspireren door de sfeer aan boord, de mensen die meevaren en het weer. Ze gebruiken zo veel mogelijk producten uit de regio en er is altijd een bijzonder gerecht.  De tocht is inclusief ontbijt, lunch en drie gangen diner.

Vier dagen genieten op deze klipper moet je eens doen. Je bepaalt je eigen tempo en je mag meehelpen, maar je mag ook alleen genieten van de natuur en omgeving op jou manier.  Harriet en de schipper zijn er voor je als het moet, maar zijn goed om mensen in hun waarde te laten en te laten genieten op hun eigen manier.

Zeilervaring is niet nodig. Dus ga eens  zeilen  en laat  je door de ogen van ervaren zeilers de Wadden ervaren. Zeker weten dat je met nog meer liefde voor De Wadden thuis komt. En wie dit eens ervaren heeft komt terug!

Gezellig om met je partner, gezin, familie.. maar ook om alleen te doen. Er zijn maximaal 20 personen aan boord.

Deze tocht is van 8 september tot 11 september. Prachtige na-zomer mini- zeilvakanite.

Wees er snel bij.

Mocht je te laat zijn of met je eigen groep (familie, vrienden, bruiloft, collega’s, etc) met de Wilhelmina willen varen. Neem dan ook contact op. In overleg is veel mogelijk.

 

 

 

Aanvraagformulier

Heb je interesse in "Mini zeilvakantie op de Wadden 8-11 september 2019", wil je de beschikbaarheid weten of heb je een andere vraag? Vul onderstaand formulier in en je krijgt zo snel mogelijk een reactie.