Nieuwe wegbrengcampers 2020 – El Monte – Camper Only

Bekijk deze reis

Profiteer van de spectaculair lage prijzen van deze nieuwe wegbrengcamper van El Monte! Boek snel want op=op.
Haal een gloednieuwe camper op bij de fabriek in Middlebury, Indiana (nabij Chicago) en maak een testrit naar de El Monte locaties: Los Angeles, Las Vegas of San Francisco. Tijdens de reis worden de gloednieuwe campers* in de praktijk getest. Door jou! Het enige dat je hoeft te doen is te testen of alle functies van deze gloednieuwe camper werkzaam zijn. Een uitgelezen kans om een prachtige camperreis te maken, tegen een sterk gereduceerd tarief.
Je kunt de camper ophalen van 2 t/m 6 maart en 9 t/m 12 maart 2020.
Deze nieuwe wegbrengcamper is op basis van het 'Run of Fleet' principe: de verhuurder kiest het campertype waarmee je gaat reizen. Je kunt je voorkeur doorgeven, echter wordt dit niet gegarandeerd. De verhuurder kan ter plaatse nog wijzigen van campertype.
Let op: wij raden sterk aan de transfer bij te boeken (zie tevens 'exclusief'). Indien je dit wenst dit bij boeking graag vermelden in het opmerkingenveld. 
Houd er tijdens het plannen van je route rekening mee dat er 4000 km vrij te rijden is. Zit in je wenselijke route meer kilometers, dan raden wij aan een extra mijlenpakket bij te boeken.  
Uiteraard bieden wij ook volledig verzorgde reizen aan! Dat wil zeggen inclusief o.a. vliegreis, hotelovernachtingen, transfer en camperhuur. 
Meer informatie over deze nieuwe wegbrengcampers (inclusief vliegreis, hotels en transfer)
*El Monte behoudt het recht je een oudere camper uit de bestaande vloot mee te geven indien noodzakelijk.

Bekijk deze reis