Zeilen op de wadden! Weekend, week of dagtochten

Varen met de Wilhelmina op de wadden!

Een super ervaring om met deze brede en ruime charterschip de Wadden te ontdekken.

 

Vanuit Harlingen vaar je de Wadden op en beleef je één van Nederlandse dynamische natuurgebieden.  Wijde uitzichten, zandbanken waar het schip kan droogvallen en het zien van zeehonden is onbeschrijfelijk indrukwekkend.

Het schip biedt plaats aan maximaal 26 passagiers voor meerdaagse tochten en biedt plaats voor 35 passagiers voor dagtochten.

Hiermee is de Wilhelmina geschikt voor bedrijfsuitjes, vriendengroepen en familieuitjes. Het ruime dagverblijf (het voormalige vrachtruim) biedt genoeg zitplaats en er is een aangrenzend kombuis waar alles aanwezig is voor het bereiden van een maaltijd voor grote groepen.

Je kan je inschrijven voor onderstaande dagtochten of  een meerdaagse zeilvakantie’s. Reageer per onderstaande link en er wordt contact met je opgenomen.

Heb je andere leuke ideeën om met familie, werk of vrienden  op de Wilhelmina te zeilen, dan is in overleg veel mogelijk en dan kan je  ook via de onderstaande link reageren. Er wordt dan contact met je opgenomen.

Heerlijk ontspannen genieten van de zee, lucht, zon en het zeilen!

Aanbod van tochten van de Wilhelmina op de Wadden:

Waddeneiland hoppen

Boek nu een zeilweekend  als solo reiziger, met familie of vrienden en kom culinair genieten op de Wadden.

VRIJDAG 1 MEI T/M VRIJDAG 8 MEI 2020  – 795,00 PER PERSOON

Culinair weekend 

Culinair Vegan weekend

Voor iedereen die vegan is of die het eens een weekend wil proberen, organiseren wij een culinair vegan weekend. Niet zomaar vegan, maar culinair diner zonder dierlijke producten.

VRIJDAG 11 T/M ZONDAG 13 SEPTEMBER 2020  –                                       265,00  PER PERSOON

Culinair Wild Weekend

Voor iedereen die van wild houd, organiseren wij een culinair wild weekend. Met onze eigen wildbeheerder Gerard Koopmans in de keuken, gegarandeerd een topmenu.

VRIJDAG 2 T/M ZONDAG 4 OKTOBER 2020
285,00 PER PERSOON

Brandaris race 2020

Wie vaart er mee tijdens deze uitdagende, maar vooral gezellige zeilrace op het Wad? Boek nu het weekend zeilplezier en leer zeilen van professionele wedstrijdcrew.

VRIJDAG 16 T/M ZONDAG 18 OKTOBER 2020
220,00 PER PERSOON

Beurtveer 2020

Genieten en ontmoeten, de Beurtveer is een klassieke zeilwedstrijd voor jong en oud. Boek nu een midweek zeilplezier langs de mooiste havenplaatsen van IJsselmeer en Markermeer.

ZONDAG 11 OKTOBER T/M DONDERDAG 15 OKTOBER 2020
220,00 PER PERSOON

Dagtocht Bontekoerace 2020

Wie vaart er mee tijdens deze uitdagende, maar vooral gezellige zeilrace onder de rook van Amsterdam op het Markermeer? Boek nu een dag zeilplezier en leer zeilen van professionele wedstrijdcrew. Inclusief lunch.

ZATERDAG 24 OKTOBER 2020
47,50 PER PERSOON

Wil je meer informatie of reserveren, stuur een mail naar:

info@salusmedia.nl
En we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Aanvraagformulier

Heb je interesse in "Zeilen op de wadden! Weekend, week of dagtochten", wil je de beschikbaarheid weten of heb je een andere vraag? Vul onderstaand formulier in en je krijgt zo snel mogelijk een reactie.