Laat uw zeildromen uitkomen met Dream Yacht

Stelt u zich een hotelkamer voor middenin het grootste zwembad ter wereld. Cabin Charters zijn de ideale zeilvakantie voor mensen die (nog) niet de kwalificaties hebben om zelf een zeiljacht te huren, voor diegenen die heerlijk willen ontspannen, of voor diegenen die het leven aan boord van een luxe jacht willen ervaren, maar geen heel jacht wensen te boeken.

De professionele bemanning heeft jarenlange zeilervaring en een schat aan lokale kennis, wat hen tot ideale gids maakt in uw gekozen vaargebied. Elk bemanningslid wordt gekozen vanwege hun expertise, ze begrijpen uw passie voor nieuwe en bijzondere ervaringen. Gastvrije en deskundige zeilers met veel jaren ervaring zijn zeer toegewijd om u een geweldige vaarvakantie te bezorgen.

Aan boord

Ontdek de mooiste vaargebieden ter wereld aan boord van onze comfortabele catamarans voor een zeilvakantie buiten de gebaande paden. U verblijft aan boord in een hut met eigen badkamer, net als op een cruiseschip. In plaats van duizend nieuwe kennissen, ontmoet u slechts een handvol nieuwe vrienden.

Laat het zeilen over aan uw professionele schipper, terwijl de chef-kok de heerlijkste maaltijden bereidt van verse, lokale producten. Soms vangt de bemanning zelfs verse tonijn of Mahi-Mahi vanaf de catamaran!

De verzorging tijdens uw reis is altijd op basis van volpension en bij de meeste reizen zijn ook dranken zoals frisdrank en tafelwijn inbegrepen. Het zal u aan niets ontbreken tijdens uw Droom zeilvakantie!

Routes en bestemmingen

Deze luxe bemande catamarans varen prachtige routes vanuit onder andere Mallorca, Corsica, het Caribisch Gebied, Malediven, Mauritius, Seychellen, Bali, Thailand en Tahiti. De meeste routes duren één week, maar er zijn ook kortere mogelijkheden vanaf 3 dagen of langere mogelijkheden van bijvoorbeeld 11 dagen.

De routes bieden vele tussenstops om unieke plekjes te ontdekken die alleen toegankelijk zijn vanaf zee. De korte passages bieden volop gelegenheid om te ontspannen in de zon en te genieten van de vele watersporten, zoals zwemmen, snorkelen en kajakken.

U kunt ook het leven aan wal ontdekken met georganiseerde excursies aangeboden en geregeld door onze deskundige schipper en hostess, of laat de bemanning u aan wal brengen voor een heerlijke wandeling!

Laat de beslommeringen van alledag achter u en kies voor een meer ontspannen tempo: volg het ritme van de zee en tropische passaatwinden. De geringe diepgang van de catamarans maakt het mogelijk om te ankeren en snorkelen op de mooiste privé plekjes, daar waar de passagiers van grote cruiseschepen alleen maar van kunnen dromen.

Uw catamaran

Op deze bemande Cabin Charters zult u een ultieme vaarvakantie ervaren, waarin u ongerepte lagunes,  stranden, riffen vol zeeleven, evenals prachtige ankerplaatsen en baaien kunt verkennen. De luxe jachten van 18 tot 25 meter lang hebben tussen de 4 en 12 hutten. Alle vertrekdata zijn gegarandeerd. Zelfs als u de enige gasten aan boord bent, zal de reis nog steeds doorgaan.

Als u liever een catamaran wilt huren uitsluitend voor uw eigen gezelschap, weet dat alle Cabin catamarans geboekt kunnen worden als een Luxe Bemande Charter met een vaarroute aangepast aan uw reisplannen.

Wilt u meer weten? Vul het aanvraagformulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Aanvraagformulier

Heb je interesse in "Laat uw zeildromen uitkomen met Dream Yacht", wil je de beschikbaarheid weten of heb je een andere vraag? Vul onderstaand formulier in en je krijgt zo snel mogelijk een reactie.