Ontdek de Friese meren in een kajuitboot

Heerlijk een vakantie op deze geweldige Kajuitboot

 

Vanuit het mooie Sneek vertrek je waar jij heen wilt. Wind in de rug, zon op je hoofd en het geklots van water … wat wil je nog meer. Makkelijk te besturen, stille motor en je hebt geen vaarbewijs nodig. Je krijgt goede instructie’s bij het afhalen.

Je kan gezellig met 6 personen op de boot en er zijn maar liefst 4 slaapplaatsen. Twee personen slapen in de kajuit en twee kunnen slapen in de kuip. Dus je kan meerdere dagen gaan varen en de Friese meren ontdekken.

Door de geringe afmetingen en kleine diepgang is er met deze stabiele boot bijna overal te varen.  Dus alle Friese Meren, maar ook de kleinere vaarwegen. Voorzien van uitgebreide stuurinrichting met Bluetooth radio, diepte-, snelheids- en logmeter,  eer zijn 12 Volt aansluitingen en een omvormer naar 230 V.

Er zijn 2 stuurstoelen en een gezellige rondzit met tafel in de kuip (ook als zonnedek of bed in te richten). Er is in de kuip zitruimte, een toilet, keukentje met nieuw kookstel en spoelbak.

Heerlijk overal aanleggen, je eigen lunch maken en genieten op het water of op de wal. Bepaal zelf je route en bekijk leuke dorpen en steden onderweg.

Natuurlijk zijn er zwemvesten voor kinderen.  Een heerlijke en makkelijk boot voor een week of weekend varen. Er wordt 500 Euro borg gevraagd.

 

Voor- / naseizoen € 100,00 per dag € 700,00 per week
Hoogseizoen € 110,00 per dag € 770,00 per week

 

 

 

Aanvraagformulier

Heb je interesse in "Ontdek de Friese meren in een kajuitboot", wil je de beschikbaarheid weten of heb je een andere vraag? Vul onderstaand formulier in en je krijgt zo snel mogelijk een reactie.