Vancouver naar Whitehorse Special

Bekijk deze reis

Jouw camperavontuur begint in Vancouver. Hier vlieg je vanaf Amsterdam naar toe. Na een eerste hotelovernachting in Vancouver kun je jouw camper ophalen bij verhuurder CanaDream en begint de reis pas echt. 
Vanuit Vancouver kun je zelf jouw eigen route bepalen. Rijd de wildernis in en geniet de frisse buitenlucht en het prachtige landschap. Je reist in 18 dagen met de camper van Vancouver naar Whitehorse. Struin langs ijskoude maar kraakheldere meren, verken de eindeloze bossen en de meest unieke vergezichten. Breng ook een bezoek aan Klondike met het populaire plaatsje Dawson City dat bekend is vanwege de goudkoorts. Loop langs de Yukon of Klondike River en ga zelf op zoek naar goudstukjes.
Na een mooie camperreis door West-Canada lever je de camper in Whitehorse in en verblijf je nog een nacht in een hotel nabij de luchthaven in Whitehorse. De volgende dag vlieg je in de vroege ochtend weer terug naar Amsterdam.
Wil je inspiratie opdoen voor jouw reis door Yukon, Canada? Lees dan eens dit reisverslag van Rob en Keyna Beijer. Zij rijden van Seattle naar Anchorage door Yukon heen.

Bekijk deze reis