Spotgoedkoop West-Canada

Bekijk deze reis

Je vliegt van Amsterdam naar Calgary waar deze 17-daagse camperreis voor jou begint! Na een nachtje in een hotel nabij de luchthaven, haal je de volgende dag jouw comfortabele camper bij verhuurder CanaDream op.Na het ophalen van de camper begint jouw camperreis echt en kun je zelf gaan genieten van al het natuurpracht in West-Canada.
In deze reis zit 1600 kilometer vrij te rijden, dit is voldoende om vanuit Calgary richting de Rocky Mounains te rijden. In de Rocky Mountains breng je een bezoek aan Banff National Park, Lake Louise en via de Icefields Parkway naar het prachtige Jasper National Park. Met wat geluk spot je in het vroege voorjaar nog wat beren die pas uit hun winterslaap zijn. Geen geluk met beren spotten? Dan is het zeer zeker de moeite waard om bij Blue River onderweg naar Wells Gray de Blue River Safari te ondernemen. Wells Gray National Park is ook zeker de moeite waard. Dit natuurgebied bevat diepe riviervalleien, uitgestrekte bossen, hoge bergen met gletsjers en spectaculaire watervallen. Door naar het wintersportdorpje Whitsler voordat je na 15 dagen camperhuur jouw huisje op wielen weer inlevert in Vancouver. Na het inleveren van de camper vlieg je dezelfde dag nog terug naar Nederland met een koffer vol prachtige herinneringen!
Wees er snel bij want OP=OP, beperkte beschikbaarheid dus wacht niet te lang! Let op: Wegens GROOT succes bijna uitverkocht!
Wil je alvast inspiratie opdoen? Lees dan het reisverslag van onze medewerkster Emma, zij ging je voor maar deed de route omgekeerd.

Bekijk deze reis