Natuurreizen over de hele wereld

Natuurreizen van Zuid-Afrika tot Duitsland en van Antartica tot Portugal

Themetripper biedt verschillende natuurreizen aan over de hele wereld. Natuurreizen in de natuur maar ook aandacht voor de directe natuur en dieren.

Klik hier voor alle natuurreizen

Zuid-Afrika

Qua natuur is Zuid-Afrika een veelzijdig land. Cultuur en natuur. Wij bieden rondreizen aan, fietstochten en prachtige hotels in verschillende delen van Zuid-Afrika. In Hoedspruit, Swaziland, Nationaal Park Paul Kruger,  Dullstroom en nog veel meer. Ieder gebied heeft zijn eigen mooie natuur, omgeving, inwoners.

Dullstroom- vliegvissen

Erg leuk is om rond te reizen, dus op naar het Paul Kruger Park om de wilde dieren in de natuur te zien, vliegvissen bij Dullstroom,  wijn proeven, Durban ontdekken op de fiets en natuurlijk Kaapstad en omgeving bekijken. Van de Tafelberg tot de stranden, van zwemmen met de haaien tot een Zuid-Afrikaanse Braai.

Klik hier voor de natuurreizen in Zuid-Afrika  

Spanje

De prachtige vogels in Spanje observeren en fotograferen, dat kan. Vooral in de Pyreneeën, de omgeving Extremadura en Straat van Gibraltar.

Spaanse keizerarend

De meeste reizen zijn volpension en zijn met reisleider.

Klik hier voor de vogelreizen in Spanje 

Colombia

De topreis is de vogel en natuurreis  van 18 dagen, met de bus , door Colombia. Een land met meer dan 1900 verschillende vogelsoorten.

Je reist van zee-niveau naar 4000 meter hoogte, door allerlei  prachtige gebieden, je verblijft in de mooiste reservaten en natuurlijk drink je de beste koffie ter wereld.Je reist in de natuurreservaten in jeeps  en de reis in inclusief een binnenlandse vlucht. De reis is nagenoeg volpension. Je verblijft in hotels en lodges. Er is een ervaren gids, die tevens bioloog is mee.

Klik hier voor deze top natuurreis

Elke natuurreis, waar ook in Nederland, Europa en op de wereld heeft zijn prachtige hoogtepunten. Van de kleine kolibrie tot aan een olifant. We kunnen niet alle reizen uitgebreid beschrijven, maar klik hieronder voor al onze natuurreizen en maak de keuze die bij jouw past.

Klik hier voor als onze natuurreizen over de hele wereld.

 

Bekijk deze reis