Yoga zeilvakantie in Golf van Hisaronu en Griekse eilandje Simi

 Een Yoga- zeilvakantie voor iedereen!

Deze Yogacruise is optimaal genieten van  de zee, omgeving, de zon, zeilen en heerlijk relaxen door de yoga. Ook geschikt voor mensen die geen ervaring hebben met yoga.  Je kan je ook met een groep opgeven ( max 10 personen)

Cruise

Het is een Yogacruise van 7 dagen. Via de Golf van Hisaronu en naar en om het Griekse eilandje Simi. Zeilervaring is overigens niet vereist !!!!! De bemanning is goed opgeleid en enorm ervaren. De crew zeilt het schip helemaal zelfstandig. Maar wil je sturen of een zeiltje hijsen, dan kan dat natuurlijk altijd. De kapitein zal je het een en ander uitleggen en je de kneepjes van het vak leren.

Yoga

Yoga is een leer uit India die laat zien hoe je met meditatie, ademhalingsoefeningen en concentratie je lichaam en geest kunt ontspannen. Het gaat om het verenigen van het bewustzijn. Door de intensieve oefeningen word je bewuster van wat er gebeurt in je lichaam. Je leert om te luisteren naar je lichaam en je grenzen. Door de oefeningen ben je in staat om spanning(en) los te laten en na afloop makkelijker te ontspannen. Die ontspanning na de inspanning geeft je een fit gevoel en innerlijke kracht. De yoga zeilvakantie is voor iedereen.

Yoga-cruise

Inbegrepen bij de prijs:

 • Verblijf op een mooi zeilschip in een 2-persoonscabine
 • alle maaltijden
 • alle drankjes (incl alcoholische dranken)
 • bezoek aan Simi € 25,- p.p.
 • deelname yogalessen
 • Tarief: € 995,- p p

 • Niet inbegrepen bij de prijs
 • Vliegticket, transfer, kosten van eventuele excursies ( dit kan voor u geregeld worden)
 • 2 diners aan land zijn voor eigen rekening
 • visum kosten à € 15
 • reserveringskosten á € 25,-

Bijzonderheden: verblijf in 2-persoonshutten, geen single arrangementen mogelijk, je deelt de hut met een medereiziger van hetzelfde geslacht. Overigens slapen de meeste van onze gasten buiten op het dek onder de sterrenhemel.

Gewoon doen

Zeilervaring is overigens niet vereist !!!!! De bemanning is goed opgeleid en enorm ervaren. De crew zeilt het schip helemaal zelfstandig. Maar wil je sturen of een zeiltje hijsen, dan kan dat natuurlijk altijd. De kapitein zal je het een en ander uitleggen en je de kneepjes van het vak leren.

 

Een yoga zeilvakantie voor iedereen

Deze yoga zeilvakantie is een unieke vakantie ervaring. Wat wil je nog meer: zonnig zeilweer, heerlijk eten, gezellige mensen aan boord, mooie natuur, knusse dorpjes en veel afwisseling en YOGA! Alle ingrediënten voor een relaxte vakantie om de batterij weer op te laden.

Aanvraagformulier

Heb je interesse in "Yoga zeilvakantie in Golf van Hisaronu en Griekse eilandje Simi", wil je de beschikbaarheid weten of heb je een andere vraag? Vul onderstaand formulier in en je krijgt zo snel mogelijk een reactie.