Alm-Vakantieclub Silbertal

Bekijk deze reis

De moderne 4-sterren accommodatie Alm-Vakantieclub Silbertal heeft een heerlijke ligging, te midden van de bergwereld op ca. 2.000 m zeehoogte, aan de bovenzijde van Sölden en direct in het skigebied. Een eigen aansluitingslift als verbinding naar de Gaislach-sleeplift bevindt zich direct voor de accommodatie. Het pulserende centrum van Sölden met talrijke après-ski mogelijkheden, bars en restaurants bereikt u na ongeveer 7 km. Een wandelweg direct bij de accommodatie biedt de mogelijk tot romantische winterwandelingen.

De gezellige accommodatie is het middelpunt van een klein vakantiedorp met verschillende almhutten en biedt een ontvangstgedeelte met receptie, lift, à la carte restaurant, Wi-Fi, panoramaterras met ligstoelen, bar, kiosk, bioscoopruimte evenals een skikelder met schoendroger. Gratis parkeerplaatsen zijn bij de accommodatie eveneens voorhanden.

Het gebruik van het vitaalgedeelte met panoramasauna, stoombad, infraroodcabine en rustruimte is van 15 tot 18 uur inclusief. Bovendien heeft u de beschikking over een hot-pot in de buitenlucht (15 – 18 uur). Van het solarium kunt u tegen betaling gebruikmaken. Bovendien kunt u de fitnessruimte en de tafeltennistafel gratis gebruiken en aan het weekprogramma van het hotel deelnemen met bv. begeleide sneeuwschoen- en fakkelwandelingen, rodelmiddagen en af en toe livemuziek in de rodelkelder (3 – 5 x per week).

Bekijk deze reis